Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Pöytävalaisimet

Tuotteet 1 - 24/142
 
 

Tuotteet 1 - 24/142
 
 


Pöytävalaisimet sopivat moneen tilaan ja tarkoitukseen. Pöytävalaisin voi olla koristeena, tunnelmavalaisimena, lukuvalona taikka yöpöydän valaisin. Pöytävalaisin koristaa ja luo tunnelmaa tilaan, ja toimii luku- sekä työvalona.

Pöytävalaisimet ovat erinomainen tapa vähentää kotisi valaistusta iltaa kohden. Mielemme rauhoittuu luonnostaan nukkumaan menoa varten, kun valo vähenee. Pöytälamput auttavat tässä, näet liikkua, mutta valoa ei ole liikaa. Sama pätee aamulla aikaisin, pöytävalaisin on mukavampi laittaa ensin päälle.

Yöpöytä lienee tavallisin paikka sijoittaa pöytävalaisin. Hyvä paikka asettaa pöytälamppu on myös työpöydälle, ikkunalaudalle, lipaston tai sivupöydän päälle. Sinä tiedät parhaiten, missä pöytälamppu on kodissasi tarpeen.

Valikoimastamme löydätte sekä puisia että metallista valmistettuja pöytävalaisimet. Pöytälamppu voi olla pelkistetty taikka erikoinen ja koristeellinen. Tyylejä löytyy maalaisromanttisesta rosoiseen industrial-tyyliin, ja värivaihtoehtoja on useita. Pöytävalaisimia voi käyttää kodin tyylin yhtenäistämiseen, tai luodaksesi tyyliin kontrastia.

Olemme koonneet valikoimamme pöytävalaisin jaloista sekä varjostimista myös valmiita kokonaisuuksia. Valitse siis valmis paketti tai yhdistele itse!