Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Pöytälampun varjostimet

Tuotteet 1 - 24/238
 
 

Tuotteet 1 - 24/238
 
 


Pöytälampun varjostin kruunaa kauniin pöytävalaisimen. Erilaiset värit, kuviot, pinnat sekä koristeet elävöittävät huoneen tunnelmaa, ja pöytävalaisimen varjostin on todella helppo vaihtaa. Pöytävalaisimen varjostin voi olla simppeli yksivärinen tai runsaasti koristeltu, karnevaalihenkinen varjostin.

Pöytävalaisimen varjostimet ovat kooltaan laaja ryhmä, sillä niin ovat pöytävalaisimen jalatkin! Toiseen menee pikkuinen, 15 senttimetrisellä halkaisijalla varustettu pöytälampun varjostin, kun taas suuret ja näyttävät pöytävalaisimen jalat vaativat kookkaan, jopa puolimetriä halkaisijaltaan olevan pöytävalaisimen varjostimen.

Pöytälampun varjostin on syytä valita pöytälampun jalan mukaan. Tasapainoinen yhdistelmä on tyylikäs ja kaunis. Olemme koonneet teitä varten kokonaisuusehdotuksia, jossa jalkalampun varjostin on yhdistetty kooltaan sopivaan jalkaan.

Valikoimamme pöytälampun varjostimet ovat malliltaan joko pyöreitä tai kuusikulmaisia, joiden ylä- ja alareunat ovat pyöreät. Osa tuotteista on valmistettu Ruotsissa. Nämä tuotteet on merkitty "Valmistettu Ruotsissa" -merkillä.