Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Kruunuvarjostimet

Tuotteet 1 - 24/29
 
 

Tuotteet 1 - 24/29
 
 


Kruunuvarjostimet sopivat nimensä mukaan erinomaisesti kattokruunuihin. Kruunuvarjostin muuttaa valaisimen sekä tilan ilmeen helposti, ja valaisimen tyyli muuttuu kertaheitolla.

Kruunuvarjostin on erinomainen kattolampun varjostin, mutta ovat loistava valinta myös seinävalaisimeen! Erityisesti kruunuvarjostin on loistava valinta seinävalaisimeen silloin, kun koet, että valo paistaa liikaa silmiin. Tällöin saat sekä piristettyä valaisimen ilmettä sekä ratkaistua valo-ongelman.

Kruunuvarjostin voi olla pelkistetty tai koristeiltaan runsas. Tyylejä on monia, ja kruunuvarjostin on helppo vaihtaa uuteen. Erilaisilla kankailla ja väreillä saat valaisimelle erilaista ilmettä. Valikoimastamme löydät useita eri kankaita ja koristeita, on pelkistettyä, karnevaalisen räväkkää, eleganttia ja lempeää. Eri kokojakin löytyy, joten kattovalaisimen varjostin löytyy jokaiseen valaisimeen!

Valikoimamme kruunuvarjostimet on valmistettu siten, että ne voi asettaa sekä mainoslampun että kynttiläpolttimon päälle.