Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Lampunvarjostimet

Tuotteet 1 - 24/285
 
 

Tuotteet 1 - 24/285
 
 


Lampunvarjostin on valaisimen tyyliä huomattavasti määrittelevä asia. Varjostin suojaa silmiä kirkkaalta lampulta, mutta myös määrää valon suunnan. Kankainen lampunvarjostin myös tuo pehmeyttä sisustukseen.

Lampunvarjostimet ovat helppo tapa muuttaa valaisimen ulkonäköä. Lampunvarjostimia vaihtamalla valaisin saa uuden ilmeen, tai voit lisätä lampunvarjostin sellaiseen valaisimeen, jossa varjostimia ei vielä ollut. Valikoimaamme kuuluu monen tyylisiä, kokoisia sekä värisiä lampunvarjostimia. Värivaihtoehtoja on useita, ja koristeena löytyy hapsua, pitsiä, kimalletta, samettisia ja nahkaisia pintoja sekä eläinkuoseja.

Ruotsissa valmistetut lampunvarjostimet ovat korkealaatuisia, näyttäviä sekä aikaa kestäviä. Nämä varjostimet on merkitty "Valmistettu Ruotsissa" merkillä.

Valikoimassamme olevat lampunvarjostimet on valmistettu kahdella erilaisella kiinnityksellä. E14 mainos-kiinnitys tarkoittaa, että varjostin tulee kiinnittää pieneen, pyöreäpäiseen polttimoon. E27 laippa-kiinnityksellä valmistut varjostimet eivät vaadi minkään erityisen muotoista lamppua.