Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Kohdevalaisimet

Tuotteet 1 - 22/22
 
 

Tuotteet 1 - 22/22
 
 


Kohdevalaisin sopii moneen erilaiseen tilaan, sillä kokoja on useita erilaisia, ja valon suuntaa pystyy muuttamaan helposti. Kun valopisteitä on useita, voit myös suunnata valoa useaan eri suuntaan. Esimerkiksi keittiössä valoa tarvitaan usein hajautetusti useassa paikassa, jolloin spottivalaisin on oiva valinta. Pienissä komeroissa spottivalot ovat oiva valinta juuri käännettävän valopisteensä ansiosta.

Spottivalaisin voi olla yksi- tai monikantainen valaisin. Yksiosainen spottivalo sopii erinomaisesti esimerkiksi takan eteen, pianon ylle tai korostamaan kaunista taulua. Kaksi- ja useampiosaiset kohdevalaisimet taas sopivat loistavasti keittiöön, makuuhuoneeseen sekä eteiseen, jossa valoa tarvitaan moneen paikkaan.

Kohdevalaisimet ovat usein valmistettu metallista, mutta erilaisin koristein ja kuvuin kattokohdevalaisin saa erilaisia pintoja. Lasiset kuvut levittävät valoa kauniisti ja tasaisesti, puusta valaisin saa luonnontuntua ja erilaisin verkoin ja ritilöin spottivalaisin saa luonnetta.

Spottivalo on oiva lisä kodin valaistuksessa, eikä sen todellakaan tarvitse olla tylsä. Kohdevalaisimet saavat mielestämme olla yhtä näyttäviä, kuin ovat valaiseviakin!