Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Biljardivalaisimet

Tuotteet 1 - 21/21
 
 

Tuotteet 1 - 21/21
 
 


Biljardivalaisimet ovat pitkän mallisia valaisimia, jotka sopivat upeasti esimerkiksi kanttisen ruokapöydän ylle. Biljardivalaisimet sopivat myös kanttisen sohvapöydän ylle sekä nimensä mukaan biljardipöydän ylle.

Valikoimastamme löytyy biljardivalaisin moneen kotiin, skandinavisesta pelkistetystä linjasta koukeroiseen, romanttiseen tyyliin sekä teollisuushenkisiin tiloihin. Värejä löytyy tummasta vaaleaan. Kokoja on monenlaista. Pienet biljardivalaisimet sopivat pienenpäänkin tilaan, kun taas jykevät ja pitkät biljardivalaisimet valaisevat suurenkin pöydän tehokkaasti.  Biljardivalaisin voi olla rakenteeltaan järeä taikka hyvinkin siro.

Biljardivalaisin on vähintään kaksikantainen valaisin, jonka kuvut ovat valmistettu tyypillisesti metallista tai lasista. Biljardivalaisimet siis valaisevat tehokkaasti, ja valoa on runsaasti.

Valitse kohteen ylle biljardivalaisin, joka on vähintään puolet kohteen pituudesta, jotta valaisin valaisee mahdollisimman laajan alan. Kokonaisuus pysyy näin tyylikkäänä ja silmää miellyttävänä.