Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Kattovalaisimet

Tuotteet 1 - 24/294
 
 

Tuotteet 1 - 24/294
 
 


Kattovalaisimet ovat hyvä yleisvalon lähde, ja kattolamput ovatkin usein valaistuksen perusta. Kattovalaisimet sijoitetaan usein jo talon suunnitteluvaiheessa päätettyihin kohtiin, joka on hyvin määräävä tekijä valaisinta valittaessa.

Kattovalaisin on erinomainen ratkaisu yleisvalaistukseen. Kattolamput sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin. Pienissä tiloissa kattovalon merkitys korostuu, sillä katto on usein ainoa paikka, johon valonlähde edes mahtuu. Suurissa tiloissa taas valoa tarvitaan paljon ja laajalle alalle, jolloin kattolamput ovat toimiva ratkaisu.

Tyylien kirjo on laaja. Kattolamput sisältävät niin alasvalot kuin kattokruunut.Kattolamppu määrittyy paljon tilan mukaan. Huoneen tyylikin määrittää valaisintarvetta, ja kattovalaisin onkin erinomainen tapa luoda huoneeseen mielenkiintoista kontrastia

Kattovalaisin on helppo asentaa, kun valaisimessa on kattopistoke. WattWeGot.comin tarjoamat kattovalaisimet sisältävät kaikki kattopistokkeen valmiiksi! Sinun ei siis tarvitse erikseen hankkia pistoketta. Lähes kaikissa valaisimissa kattopistoke on valmiiksi asennettuna. Jos näin ei kuitenkaan ole, löydätte Youtube-kanavaltamme helpot ohjeet sen asentamiseen. Kun kattopistoke on asennettu, tarvitsee kattolamppu vain ripustaa, pistoke kiinni, kattokuppi ylös ja ruuvin kiristys.

Kattovalaisimet -ryhmästä löydät kaikki kattoon asennettavat valaisimet. Laajasta valikoimastamme löydät kattovalaisimia jokaiseen tarpeeseen. Materiaaleista löytyy metallia, puuta, kangasta sekä lasia. Värejä on laajasti tummasta vaaleaan, ja kokovaihtoehtojakin on runsaasti.