Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Olohuoneen valaistus

Tuotteet 1 - 24/337
 
 

Tuotteet 1 - 24/337
 
 


Olohuoneella on monta tehtävää: se toimii lukutilana, viihdekeskuksena, kokoontumistilana, illanistujaisten keskiönä, koti-illan sydämenä ja vain oleskelua varten. Olohuoneen valaistus vaatii siis myös monia asioita.

Olohuoneen valaisimet koostuvat monesta eri ryhmästä. Olohuoneen kattovalaisimet antavat huoneelle yleisvaloa ja tyylikäs valaisin on myös silmänilo. Persoonallinen olohuoneen kattovalaisin antaa myös luonnetta koko kodillesi. Olohuoneen kattovalaisimet voivat olla millaisia tahansa! Kristallikruunut, ryhmävalaisimet sekä kattoplafondit antavat kaikki omanlaisensa vivahteen huoneelle.

Olohuoneen valaistus on pehmennettävissä sekä tarkennettavissa seinä-, lattia sekä pöytävalaisimien avulla. Toimiva olohuoneen valaistus syntyy, kun saat valoa sinne, mihin sitä tarvitset. Siirrettävät lattiavalaisimet, ihastuttavat pöytävalaisimet ja sirot seinävalaisimet parantavat kokemusta valaistuksen toimivuudesta. Kun olohuoneen valaistus koostuu monesta erilaisesta valaisinryhmästä, on valon määrää helpompi säädellä. Esimerkiksi kaunis pöytävalaisin sekä tyylikäs varjostin kohentavat huonetta, ja ovat esimerkiksi iltaisin mukavammat, kuin voimakas yleisvalaistus.