Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Makuuhuoneen valaistus

Tuotteet 1 - 24/250
 
 

Tuotteet 1 - 24/250
 
 


Makuuhuoneen valaistus vaatii joustavuutta arjen moneen hetkeen. Makuuhuone kaipaa hyvän yleisvalaistuksen, tarpeeksi valoa vaatekaapille ja lukulampun. Persoonallisella makuuhuoneen valaisin tekee huoneesta itsesi näköiseksi; onhan makuuhuone huoneista henkilökohtaisin. Makuuhuoneen lamppu saa siis olla täysin sinun näköisesi.

Makuuhuoneen kattovalaisin voi olla pehmeä kangasvalaisin, näyttävä kristallikruunu tai särmikäs riippuvalaisin. Hyvä makuuhuoneen valaistus on rakennettavissa myös kohdevaloin sekä kattoplafondein. Makuuhuoneen kattovalaisin antaa usein tilan yleisvalon, ja hyvä yleisvalo takaa toimivaan makuuhuoneen.

Makuuhuoneen lukulamput ovat käytännöllisiä valaisimia, jonka loisteessa illat päättyvät ja aamut alkavat. Lukuvalo makuuhuoneeseen olla joko pöytävalaisin tai seinävalaisin, mutta miksei myös pieni, ripustettava valaisin!

Valikoimamme makuuhuonevalaisimet ovat sekä valaisimia yöpöydälle tai seinävaloja sekä kattovalaisimia. Saat siis kaikki makuuhuoneen valaisimet täältä!