Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Keittiön valaistus

Tuotteet 1 - 24/252
 
 

Tuotteet 1 - 24/252
 
 


Suomalaisessa kodissa yhdistyvät usein keittiö sekä ruokailutila. Keittiön valaistus koostuu monesta osasta, ja tähän kategoriasta löytyy sopiva ruokapöydän valaisin kuin keittiön työtason valaistus. Keittiön valaistus tarvitsee myös yleisvaloa, myös tähän tarkoitukseen sopivat keittiövalaisimet löytyvät täältä.

Keittiössä myös valon tarve korostuu. Keittiövalaisimet tarvitaan moniin erilaisiin tehtäviin. Keittiön valaistus tarkoittaa kaikkea yleisvalosta tarkempiin kohteisiin. Keittiövalaisimet helpottavat askareita ja luovat tunnelmaa. Kauniissa, hyvin valaistussa keittiössä viihtyy paremmin.

Keittiön valaisimet saattavat olla kovallakin koetuksella. On lämpöä ja roiskeita. Keittiön lamppu saattaa siis joutua useinkin puhdistuksen kohteeksi, joten olemme koonneet tähän kategoriaan valaisimia, joiden puhdistaminen on helppoa. Kankaisia pintoja on vähän, joten kun spagettikastiketta lentää, niin keittövalaisimet saa tahroista puhtaaksi pyyhkäisemällä varovasti kostealla liinalla.

Ruokapöydän valaisin kokoaa alleen ruokailijat, ja valoa tarvitaan moneen suuntaan. Olipa pöytäsi sitten pyöreä, kanttinen, ovaali tai neliönmallinen, löydät valikoimastamme sille sopivan valaisimen. Esimerkiksi biljardivalaisimet kruunaavat upeasti kanttisen sekä ovaalin pöydän. Valitse tarpeeksi pitkä valaisin ja valoa piisaa varmasti! Keittiön lamppu olisi hyvä olla vähintään puolet pöydän mitasta. Pyöreiden ja neliönmuotoisten pöytien ylle suositus on pyöreä keittiövalaisin, joita valikoimastamme löytyy runsain mitoin.