Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Kodin valaistus

Tuotteet 1 - 24/512
 
 

Tuotteet 1 - 24/512
 
 


Hyvä valaistus ei ole sattumaa. Kun kodin valaistus on mietitty kunnolla, on elämä hieman mukavampaa.  Riittävä valo helpottaa löytämään etsimäsi, näkemään, mitä olet tekemässä ja mihin kulkemassa. Kodin valaisimet koostuvat useista eri ryhmistä, ja kaikilla on oma tarkoituksensa. Toiset valaisimet ovat puhtaasti näkemistä varten, tunnelmavalot taas luovat kotiisi persoonallista virettä valaisisen ohella. 

Sisävalaistus on muutakin kuin toiminnallisuutta. Kodin valaisimet ovat tärkeä osa kodin tyyliä ja henkeä. Kodin valaisimet eivät ole enää olemassa ainoastaan valoa antaakseen. Kodin valaisimet antavat kodille persoonallisuutta, olemusta sekä tyylikkyyttä. Hyvässä sisustuksessa myös valaistus on otettu huomioon.

Olemme jaotelleet valaisimemme myös huoneittain.  Tämä jaottelu perustuu meidän kokemukseemme ja ajatukseemme siitä, mihin huoneeseen valaisin voisi sopia. Jaottelumme on kuitenkin tarkoituksena olla valaisimen etsimistä helpottava ja ideoita antava kuin tiukka määräys, sinä tunnet kotisi ja sen valaistus tarpeet parhaiten. 

Jokainen koti ja sen jokainen huone, koosta riippumatta, rakentuu samoista asioista; neljästä seinästä, lattiasta sekä katosta. Kotisi ei milloinkaan ole niin vaatimaton, ettei unelmiesi valaistus olisi perusteltu!