Toimitusehdot lyhyesti

Toimitusaika
1-3 päivää, ellei toisin mainita


Toimituskulut & -tavat

Postipaketti: 6,90€, yli 100€ tilauksiin 0€
Kirjetoimitus: 1€/maxikirje 3€, yli 100€ tilauksiin 0€


Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus
30 päivää, Pakettiautomaatti-lähetyksillä 14 päivää. Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske mallikappaleita eikä 2-laatuisia tuotteita. Näiden tuotteiden palautuksesta perimme 6,90€ maksun.


Maksutavat
Kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankit
Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Lasku vähintään 20€ arvoisiin tilauksiin, osamaksu vähintään 30€ arvoisiin tilauksiin (+5€ laskutuslisä)

Toimitusehdot tarkemmin:

Tilaukseksi lasketaan ainoastaan asiakkaan lähettämä tilaus, josta asiakas on saanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilaus siirtyy keräiltäväksi, kun maksu on vahvistettu. Heti varastosta löytyvät tuotteet pyritään lähettämään saman päivän aikana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme on 1-3 työpäivää. WattWeGot.com ei ole vastuussa kolmannen osapuolen (kuljetus, tavarantoimittaja) toimista aiheutuneista viivästyksistä.


Ennakkotilatut tuotteet lähetämme heti, kun tuote on saapunut varastolle. Mikäli samalla tilauksella on sekä ennakkotuotteita että varastosta löytyviä tuotteita, lähetämme koko tilauksen, kun ennakkotilatut tuotteet ovat saapuneet varastoomme.


Jos haluatte varastosta löytyvät tuotteet kuitenkin heti, tehkää näistä tuotteista erillinen tilaus.

Toimituskulut
Toimituskulumme ovat 6,90€. Yli 100 euron tilaukset toimitamme veloituksetta! Kotiinkuljetus on 15€, ja yli 100€ tilauksiin 7,90€.

Kirjetoimitus pientavaralle kuten lahjakorteille 1€. Hieman suuremmille tuotteille valittavissa maxikirje hintaan 3€.


Toimitustavat
Toimitamme tuotteet valitsemaanne Postin noutopisteeseen.

Pientavarat, kuten lahjakortit voidaan toimittaa kirjeitse. Kirjetoimituksissa ei ole seurantakoodia.

Toimitusalue
Manner-Suomi, emme toistaiseksi toimita Ahvenanmaalle.

Maksaminen verkkokaupassa
eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.
Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen sekä MobilePay-maksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan.


Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00
www.maksuturva.fi
Laskulla tai erämaksulla ostaminen

Laskulla tai erämaksulla maksaessa lisäämme 5 euron laskutuslisän.

 
Maksuturva Lasku- ja erämaksupalvelu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Lasku- ja erämaksupalvelun luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy.

Voit valita maksutavaksi
-laskun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa tai
-erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 30 euroa

ja on enintään 2 000 euroa. Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Laskulla ostaminen onnistuu pelkän henkilötunnuksen avulla. Mikäli haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseesi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa: Tällöin voit hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta, oli se sitten pakettiautomaatti, kesämökki tai työpaikkasi. Luottotietosi tarkistetaan luottotietoyhtiöltä ja sen perusteella tehdään reaaliaikainen luottopäätös. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin.

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostotapahtuman jälkeen saat laskun toiveesi mukaisesti joko sähköpostitse tai paperilaskuna. Huomioithan, että lasku toimitetaan aikaisintaan n. kahden viikon kuluttua tilauksen toimittamisesta. Näin siksi, että saat aina ajantasaisen laskun, jossa on huomioitu myös mahdolliset palautukset. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Valitessasi laskuvaihtoehdon, saat ostoksellesi aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos päätät maksaa ostoksesi erissä, voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan maksuaikataulun joko suoraan verkko-ostosta tehdessäsi tai jälkikäteen laskun saatuasi. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä. Hyödynnettävissäsi on ostoksen summasta riippuen vaihtoehtoja 3 - 24 erän välillä.

Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 EUR ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 EUR luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 23,1 %. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Voit tutustua
-lasku- ja erämaksupalvelun yleisiin luottoehtoihin ja
-vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajatieto -lomakkeeseen
ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä.

Palautusten käsittely
Mikäli palautat tuotteita, Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon Maksuturvalta hyväksytystä palautuksesta. Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.

Sähköpostitse: eramaksu@lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku tai

Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyen
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (hinta: normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi


Tilaus-, maksu ja toimitusvahvistus
Kun olet hyväksynyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Maksusuorituksen tehtyänne saatte maksuvahvistuksen sähköpostiinne. Toimitusvahvistuksen saatte, kun tilauksenne on käsitelty ja se on valmiina lähtemään matkaan.

Mikäli et saa näitä viestejä, tarkista, ettei sähköpostisi ole täynnä. Mikäli tietoihinne on tullut virhe, ole meihin yhteydessä asiakaspalvelu@wattwegot.com

Takuu
Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu, joka koskee valmistus- sekä materiaalivikoja.

Vaihto- ja palautusoikeus
Tuotteillamme on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Poikkeuksena Postiautomaattitoimitukset, joilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ehjät tuotteet tulee palauttaa myyntikuntoisena ja siistinä. Täyttäkää huolellisesti tilauksenne mukana tullut vaihto- ja palautuslomake. Tuotteen hinta palautetaan maksutavan sekä mahdollisen vaihdon mukaan.

Toiminta tilauksen toimitustavan mukaan:
Nouto Postin toimipisteestä: Voit tehdä palautuksen minkä tahansa Postin toimipisteen kautta.
Postin SmarPOST-automaatti: 14 päivän ajan voit tehdä palautuksen mihin tahansa Postin SmartPOST-pakettiautomaattiin.

Huom! Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske mallikappaleita eikä 2-laatuisia tuotteita. Näiden tuotteiden palautuksesta perimme 6,90€ maksun.


Noutamatta jätetty paketti
Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus. Mikäli paketti jätetään lunastamatta ja palautuslomake on täyttämättä, perimme lähetyksen toimitus- sekä palautuskulut seuraavasti:

Alle 100€ tilauksista perimme palautuskuluja 6,90€ sekä 10€ käsittelykuluja

Vähintään 100€ tilauksista perimme todelliset palautuskulut sekä 10€ käsittelykuluja


Asiakkaan vastuu
Asiakas on vastuussa tuotteen oikein asennuksesta. WattWeGot.com ei ole vastuussa väärin asennetuista tuotteista, eikä ohjeiden laiminlyönnistä, kuten maksimitehojen noudattamista. Asiakkaalla on vastuu kutsua paikalle ammattihenkilö hoitamaan asennuksen, mikäli tuotteen luonne näin vaatii. Esimerkiksi kylpyhuoneen valaisimen saa asentaa ainoastaan ammattilainen.

Force Majeure
Ylivoimaisen este vapauttaa WattWeGot.comin yllä mainituista ehdoista. Ylivoimaiseksi esteeksi voidaan nähdä mikä tahansa sopimuksen osapuolista riippumatonta, odottamatonta tai poikkeuksellista tapahtumaa, joka estää ehtojen täyttämisen. Tällaisena voidaan pitää esimerkiksi hirmumyrskyä, tulipaloa tai muuta onnettomuutta. Myös maksuliikenteen tai yleisen liikenteen keskeytys sekä kolmannen osapuolen (kuljetusliikenne) lakko katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi.


Ongelmatilanne
Mikäli teillä on ongelmia tilauksenne kanssa, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@wattwegot.com


Päivitetty 4.1.2018