Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

WattWeGot.com yrityksenä

WattWeGot.com on syksyllä 2015 avatta sisustusvalaisimiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimamme valaisimet on valmistettu suomalaista kotia silmällä pitäen; kattokupit ovat tarpeeksi suuria peittämään koko kattopistorasian, ja valaisimissa on valmiiksi asennettuna kattopistoke, jotta asennus tapahtuu mahdollisimman helposti, nopeasti sekä vaivatta.

Kodin valaistus on usein asia, johon tulee kiinnitettyä huomiota vain silloin, kun valaistus ei toimi. Joko lamppu on palanut tai et kerta kaikkiaan näe tarpeeksi hyvin. Me koemme, että koti on paljon viihtyisämpi, kun valaistus on sekä toimivaa, että persoonallista ja kaunista. Kun kotisi sisustus hellii silmää, voi mielikin rentoutua.

Me uskomme persoonallisuuden voimaan. Kotisi on linnasi, joten tee siitä itsesi näköinen! Olemme pyrkineet luomaan valikoiman, joka on sekä erottuva että tyylikäs. Tyylejä on monia erilaisia, onhan suomalaisia kotitalouksiakin yli 2 miljoonaa. Valikoimassamme on niin rouhea teollisuustyyliä kuin herkkää ja romanttista. Värejä on tummasta vaaleaan, kirkkaita värejä unohtamatta.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi lumoutumaan valaisimien häikäisevästä maailmasta!