Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi Maksuturva Oy:n tarjoaman eMaksut palvelun avulla. eMaksut palvelun avulla voit maksaa ostoksesi meille verkkopankissa, luottokortilla, laskulla ja erämaksulla. Maksut käsittelee yhteistyökumppanimme Maksuturva Oy. Kun valitset eMaksut maksutavan, siirryt automaattisesti Maksuturvan sivuille, ja voit maksaa tilauksesi haluamallasi maksutavalla. Maksuturva välittää maksusuorituksesi välittömästi kauppiaan tilille, ja saat kauppiaalta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitukseen ja tilaukseen liittyvät kysymykset hoidetaan suoraan verkkokauppiaan kanssa. Suomen Maksuturva Oy on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Suomen Maksuturva Oy toimii satojen verkkokauppojen maksujenvälittäjänä ja huolehtii verkkokauppojen ja kuluttajien välisestä rahaliikenteestä. Maksuturvaa käyttävästä verkkokaupasta ostat turvallisesti.


Verkkopankit

Aktia, DanskeBank, Handelsbanken, LähiTapiola, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankit, S-Pankki, Ålandsbanken. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Maksuturva Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjälle palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen sekä MobilePay-maksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan.


Maksuturva Älykäs Lasku ja Maksuturva Älykäs Erämaksu

Erämaksu auttaa sinua jaksottamaan ostoksesi sinulle sopiviin eriin

Saat luottopäätöksen heti - jopa 2 000 euroon asti

Vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat

Valitset itse maksuajan 3 - 24 kk

 

Maksutavan edellytyksenä on positiivinen luottopäätös

Luottopäätös edellyttää yli 20 vuoden ikää, suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa.

Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöillä

Luottopäätös vahvistetaan verkkopankkitunnuksilla

Erämaksun tarjoaa Lindorff Invest Oy ja Maksuturva Group Oy

Lue lisää Erämaksulla maksamisesta.[linkki verkkokaupan maksuehtosivuilla oleviin Erämaksun tarkempiin ohjeisiin]

Maksuturva Erämaksun yleiset luottoehdot [linkki: http://www.maksuturva.fi/hubfs/Kauppiasmateriaali/Eramaksusopimuksen_yleiset_luottoehdot_v0_9.pdf]

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot [linkki: http://www.maksuturva.fi/hubfs/Kauppiasmateriaali/Esimerkki_1000eur_vakiomuotoiset_eurooppalaiset_kuluttajaluottotiedot.pdf]

Maksaessasi Maksu Älykäs Laskulla tai Maksuturva Älykäs Erämaksulla lisätään tilauksen hintaan 5 euron laskutuslisä.

Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Keilaranta 5

02150 ESPOO

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi

www.maksuturva.fi