Olemme mitanneet ripustettavat valaisimet sekä kristallikruunut samalla tavalla. Esimerkkinä esittelemme tiedot Lilli-5 kristallikruunusta.

*-merkityistä kohdista löytyy tarkentava kuva alla.

Valaisin sisältää kattopistokkeen: Kyllä

Pakkauksen mukana tulee kattopistoke, joka on pääsääntöisesti valmiiksi kiinni valaisimessa. Kattopistokkeen avulla asennusta ei tarvitse tehdä sokeripalaan. Tämä tieto on näkyvissä ainoastaan, jos valaisimen mukana tulee sopiva pistoke.

Päämateriaali: Kristalli

Valaisimessa eniten käytetty materiaali. Valaisimessa voi olla myös muita materiaaleja. Tämän tiedon mukaan valaisimet ovat myös suodatettavissa kategorioissa.

Muut materiaalit: Metalli

Valaisimessa voi päämateriaalin lisäksi olla myös muita materiaaleja. Esimerkiksi Lilli-5 kristallikruunussa näkyvin materiaali on kristalli, mutta sen runko on valmistettu metallista.

Teho: 5 * max 40W

Teho kertoo, kuinka monta kantaa valaisimessa on, ja mikä on maksimi wattimäärä, joka valitussa polttimossa saa olla. Lilli-5 kristallikruunussa on näin ollen 5 kantaa, joissa voi käyttää maksimissaan 40 wattista polttimoa.

Halkaisija: 50 cm *

Valaisimen halkaisija sen leveimmästä kohtaa.

Valaisinosan korkeus: 70 cm *

Valaisimen korkeus ilman ketjua/johtoa. Lilli-5 kristallikruunun korkeus on mitattu alimman kristallin päästä kohtaan, josta ketju alkaa.

Maksimi kokonaiskorkeus:150 cm*

Valaisimen kokonaiskorkeus aivan valaisimen alimmasta kohdasta aina kattokupin yläosaan saakka, kun valaisimen koko käytettävissä oleva johto/ketju on käytetty.

Jännite: 230V

Suomessa sähköverkon jännite on 230 volttia, ja myymiemme valaisimien jännite vastaa tätä.

Kanta: E14

Millainen kanta, semmoinen polttimo. Eli kertoo, millainen kiinnitys polttimossa on oltava, että se sopii valaisimeen. Lilli-5 kristallikruunu tarvitsee E14-kantaisen polttimon, eli sen kapean.

Energialuokka: A++ - E

Valaisimille sekä muille sähkötuotteille on määritetty energialuokka, joka vastaa niiden kuluttamaa sähkön määrää. Valaisimien, joissa ei ole kiinteitä polttimoita, energian kulutus riippuu valaisimeen valitusta polttimosta.

IP-luokka: 20

IP-luokitus kertoo, että millaisiin olosuhteisiin valaisin on soveltuva käytetäväksi. IP20 luokitus esimerkiksi tarkoittaa, että valaisin sopii käytettäväksi kuiviin sisätiloihin.

Pakkauksen paino: 6,0 kg

Pakkauksen paino on ilmoitettu, jotta tiedät, minkä kokoista pakettia odottaa ja millaiseen kuljetukseen varautua. Riippuen tilauksesta toimitettu paketti voi olla hieman painavampi.

Pakkauskoko: 57*54*28cm

Pakkauksen koko on ilmoitettu, jotta tiedät, minkä kokoista pakettia odottaa ja millaiseen kuljetukseen varautua. Riippuen tilauksesta toimitettu paketti voi olla hieman suurempi.

Kokoluokka:36-50 cm

Helpottaaksemme tuotteiden suodatusta kategorioissa, olemme määrittäneet kullekin valaisimelle koko luokan, joka perustuu valaisimen oleellisemman mitan mukaan. Esimerkiksi ripustettavissa valaisimissa oleellisin mitta on yleensä halkaisija, joten kokoluokka valitaan sen mukaan.

Toivottavasti näistä on apua epäselvyyksissä. Olemme kuitenkin kiinnostuneita kuulemaan, mikäli jokin termi on mielestänne harhaanjohtava :) Haluamme, että verkkokauppamme palvelee teitä parhaalla mahdollisella tavalla!