Valaisimien asentaminen ja vaihtaminen sujuu mukavammin, kun valaisin on suomalaiseen kotiin suunniteltu ja valmistettu.

Jotta valaisimme sopisivat mahdollisimman saumattomasti suomalaiseen kotiin, on kaikki valikoimamme kattovalaisimet sisältävät valmiiksi kattopistokkeen. Kattopistokkeen ansiosta asennus on helppoa ja nopeaa. Lisäksi sähköturvallisuus paranee, kun sokeripalan ja johtojen kanssa työskentelyn sijaan saat vain laittaa töpselin kattoon.

Siistin lopputuloksen takaa se, että valaisimen kattokuppi on tarpeeksi suuri. Suomalaisessa kodissa kattopistorasia on halkaisijaltaan hieman eurooppalaista suurempi, jopa hieman suurempi kuin Ruotsissa. Tämän vuoksi eurooppalaisille markkinoille valmistettujen valaisimien kattokuppi on auttamatta liian pieni. Verkkokauppamme kattovalaisimet on kuitenkin valmistettu siten, että koko kattopistorasia peittyy, ja näin saat alusta loppuun hyvän näköisen valaistuksen.

Olemme tehneet joukon asennusvideoita, joiden avulla valaisinten asentaminen helpottuu. Kaikki videomme löydät täältä.

 

Toisinaan valaisimen mukana ei ole tai pistoke on irtonaisena. Pistokkeen asennus on kuitenkin erittäin helppoa: sokeripalan vastakkaisiin päihin saman väriset johdot ja kiristys! Teimme videon johtojen asennuksesta, jotta asennus olisi mahdollisimman mutkatonta.

 

Kaikissa katoissa valaisinpistorasiaa ei kuitenkaan ole valmiiksi asennettuna. Valikoimastamme löytyy Airamin sekä maadoitettu että maadoittamaton valaisinpistorasia, joiden asennuksesta teimme videon. Videon avulla pystyt itsekin asentamaan kattopistorasian! Näin valaisinten asentaminen ja vaihtaminen helpottuvat kerta heitolla.

Jos olet epävarma, voiko kattoosi asentaa valaisinpistorasiaa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, ja me pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

 

Todettakoon siis, ettei valaisimen asennus ja vaihto tarvitse olla vaikeaa! :)

 

Ps. Tragic Figure teki videoillemme taustabiisin! Käy kuuntelemassa muu tuotanto täältä >