Kotisi valaistus kuuluu siihen ryhmään, joka on kodin viihtyisyyden kannalta hyvin merkittävä, mutta jota ei tule usein ajatelleeksi. Katossa on saattanut roikkua opiskeluaikana kirpputorilta ostettu kattovalaisin keittiönpöytää valaisemassa, eikä sillä kyllä oikein koskaan ole hyvin nähnyt. Tai lukuvalona toimii vanhemmilta saatu pöytävalo, joka on ollut syytä haudata kirjapinon taakse, ettei siitä näy kuin valo.

Tai ehkä kotisi kaipaa jotain uutta, jotain persoonallista ja pysäyttävää. Jotain, joka saa kodin tuntumaan paikalta, johon on hyvä palata. Valaistus ei ole koti, mutta kun kodissa on hyvä valo ja kauniit valaisimet, on viihtyisä koti jo muutaman askeleen lähempänä.

WattWeGot.com suomalainen valaisinverkkokauppa, ja tahdomme auttaa sinua kotisi valaistuksen kanssa. Haluamme tarjota teille persoonallisia ja näyttäviä valaisimia. Pyrimme luomaan teille ostospaikan, joka auttaa oikean valaisimen valitsemisessa ja ratkoo valaisinongelmianne. Asiakaspalvelumme on auki teitä varten osoitteessa asiakaspalvelu@wattwegot.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin valaisimiin ja valaistusta koskeviin kysymyksiinne, tarvitsepa apua sitten valaisimen valinnassa tai valaisimen asentamisessa.

Blogimme pyrimme muodostamaan arkea helpottavaksi ja ideoita tarjoavaksi. Olemme tehneet mm. videon kattopistorasian asentamisesta! Lisäksi blogissa on ohjeet askel askeleelta kuvien kanssa. Kuulemme myös mielellämme teitä askarruttaneista kysymyksistä.