Täydellisen valaisimen löytäminen voi joskus olla haastavaa, ja toisinaan jopa tuskastuttavaa. Silloin kannattaa miettiä, että olisiko mahdollista muokata valaisin omanlaiseksi.

Maalaaminen spray-maalilla on helppo ja nopea tapa muuttaa valaisimen ilmettä. Seuraavaksi esittelen, millaisen muutoksen tein Sointu-seinävalaisimeen saadakseni täydellisen loppusilauksen eteiseen!

Sointu on väriltään valkoinen seinävalaisin ja pinta on mattainen, joten muutosten aloittaminen oli helppoa.

 

Irrotin valmiiksi kiinnitetyt kristallit ja seinäkiinnikkeen, ja suojasin sähköosat sekä johdon huomattavan tyylikkäällä teipillä. Muita esivalmisteluita ei tarvittu, paitsi tietysti maalaustason suojaaminen.

(Tämän osan jälkeen kuvaaminen unohtui, joten tyydymme sanalliseen kerrontaan.)

Rungon väliksi valitsin ylellisen kullan. Yksi kerros maalia runkoon, holkkiin sekä kiinnitystappien ruuveihin, ja voilà, valmis! Tai, kuivumisen jälkeen valmis, mutta onneksi spray-maali kuivuu nopeasti.

Sointu-seinävalaisimeen kuuluu kirkkaat kristallit, mutta niiden takaisin sovittelun jälkeen oli todettava, että tämä vaatii mustat kristallit.

Soinnun välikytkinjohdot ovat valkoiset, mutta halusin johtojen sulautuvan tummaan seinään paremmin. Näin ollen johdot vaihdettiin mustiin.

Viimeisenä loppusilauksena upeat, samettiset, tumman violetit Estelle-kruunuvarjostimet ja lopputulos on tässä:

Aika upea, vai mitä :) Miten sinä muokkaisit Sointu-seinävalaisimen kotiisi täydelliseksi?