Bonnie-41 kristallivalaisin on upea, musta, metallista valmistettu valaisin, jota koristaa ympäriinsä suorakulmion muotoiset kristalllit.

Muotoilunsa puolesta se sopii mainiosti erilaisiin tiloihin, kuten keittiöön, olohuoneeseen sekä makuuhuoneeseen. Värimaailmansa ansiosta se sopii myös joustavasti erilaisiin värimaailmoihin; vaaleassa sisustuksessa kontrastia antaa musta runko, kun taas tummassa sisustuksessa kristalli antaa kaunista loistetta.

Mitoiltaan Bonnie-41 on hyvin monipuolinen; halkaisijaa on 39 senttimetriä leveimmästä kohtaa, ja valaisin osan korkeus on 29 senttimetriä. Kokonaiskorkeutta valaisimella on ketjun sekä kattokupin kanssa yhteensä 150 cm. Ketju on lyhennettävissä tarpeenne mukaan, ja ylimääräinen  johdo mahtuu kattokuppiin. Saat siis säädettyä valaisimen korkeuden helposti haluamallesi korkeudelle, tilasta riippuen.

Bonnie-41 on lisäksi varustettu "Ainoastaan WattWeGot-verkkokaupasta"-merkillä. Tämä tarkoittaa, että valaisin on yksinoikeudelle verkkokaupassamme myynnissä; muualta sitä ei saa.

Niin, ja se kattokuppi. Se on tarpeeksi suuri peittämään koko kattopistorasian. Tämä on tärkeä seikka, sillä se ei välttämättä tule valaisinostoksilla ensimmäiseksi mieleen, mutta kuppikoolla on väliä. Suomessa käytetään yleisesti halkaisijaltaan n. 12cm kattopistorasioita, joka on kooltaan hieman vielä suurempi, kuin mitä esimerkiksi Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että Ruotsin- ja Euroopan-markkinoille suunnatuissa valaisimissa kattokuppi on aivan liian pieni, että se voisi peittää koko kattopistorasiaa.

Mutta ei hätää! Meidän valikoimamme koostuu valaisimista, jotka ovat suunniteltu nimenomaan suomalaista kotia silmällä pitäen. Myös Bonnie-41 kristallivalaisin on varusteltu valmiiksi kattopistokkeella, jotta sinun ei tarvitse kuin laittaa pistoke kattoon ja ripustaa valaisin; näin helppoa se on!

Bonnie-41 kristallivalaisimen kattokuppi on metallia ja se on ripustettu ketjulla, mutta muuten asennus toimii hyvin samalla tavalla :)

Lampun vaihtaminen onnistuu helposti avonaisen alaosan kautta.

Lampun vaihtaminen onnistuu helposti avonaisen alaosan kautta. Suosittelemme valitsemaan 46 wattisen halogeenilampun tai Decor-sarjan LED-polttimon. Näin valaisimen ulkonäkö säilyy tyylikkäänä.

Klikkaa tästä Bonnie-41 kristallivalaisimen verkkokauppasivulle ja hanki tämä säihkyvä kaunotar kotiisi jo tänään!

PS. Jos 39 senttimetrinen halkaisija on liian suuri tarpeisiisi, niin Bonnie-sarjasta on saatavilla myös pienenpi, 20 senttimetrisellä halkaisijalla oleva Bonnie-20 kristallivalaisin.